Nosaltres

A vegades tot es conecta d'una forma màgica.

Qui som?

Som una impremta de caràcter familiar, en tots els sentits, tant per nosaltres mateixos com pel tracte que volem donar al nostre client.

Els inicis

La nostra aventura va començar al 1980 quan Pedro Barceló i n’Antònia Pons van obrir una petita impremta amb la dotació mínima d’una màquina d’imprimir tipogràfica, amb el nom d’Impremta Rubines.
Amb la incorporació dels seus fills a la impremta, es van poder assumir més reptes, tant tecnològics, com en l’augment de treballadors, fins a convertir-se amb el que és avui Gràfiques Rubines.

La segona generació

Amb la nostra incorporació vam voler sumar professionalitat a la passió. Ens formem; evolucionem i millorem els sistemes de gestió i de qualitat; vam aprendre d’altres; actualitzem l’equipament tècnic amb tecnologia puntera, apostem per una impressió sostenible, i vam decidir comptar amb un gran equip de professionals amb els quals compartim amor per aquest treball i nivell d’exigència.

També vam decidir especialitzar-nos en treballs per a estudis de disseny i agències de publicitat, col·laborant mà a mà, amb entrega i vocació de servei, amb aquells que mimen i valoren els materials, els processos, i les tècniques tant com nosaltres. Enorgullint-nos de cada projecte. Posant cor i ànima. No fallant. Sempre estant quan hi ha presses, quan hi ha problemes, quan el paper no ha arribat, quan el lliurament és per ahir … Explicant noves tècniques i possibilitats, cuidant cada detall de l’acabat.

També som conscients de que un aparell de darrera tecnologia no és res sense el bon professional que l'usa, per tant també ens agrada estar enrevoltats de bons treballadors.

Medi ambient

Pot ser coincidència, però quan Guttemberg va inventar la impremta, ho va fer amb una premsa de vi.

Binissalem, o Rubines, com es coneixia en l’antiguitat, és el nostre origen i la nostra casa.
Terra de vi, de Manto Negre, de Callet, de Premsal Blanc. I també de tinta…

Som l’herència que rebem i la portem a la sang. El pòsit decantat de vi i el pigment dispers de la tinta corren per les nostres venes. Com ho fan l’amor pel nostre ofici i l’exigència per les coses ben fetes que vam aprendre dels nostres pares.

Aquest web utilitza cookies per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra
Acceptar